Vi erbjuder helhetskoncept inom digital media

Vårt koncept och mål är att hjälpa dig sätta samman de olika digitala medierna med vår expertis och erfarenhet till en helhet som passar just dig och ditt företag.

Sweden In Motion skapar en visuell upplevelse för våra kunder inom webdesign, grafisk formgivning, sociala medier, fotografering, rörlig grafik och app-utveckling. Du kommer att ha en stor fördel gentemot dina konkurrenter genom att anlita Sweden In Motion för genom oss får du en partner med ett nätverk av kommunikations experter redo att hjälpa dig.

De senaste åren har vi arbetat med små och medelstora företag och ideella organisationer. Det har fått Sweden In Motion att utveckla en filosofi som inte bara är att skapa estetiskt tilltalande och användarvänliga webbplatser för våra kunder, även att lära dem mer om nätet och dess kommunikationsmöjligheter.

Engagerade och talangfulla kreatörer

Vi är erfarna, engagerade och består av talangfulla web art directors, grafiska formgivare, systemutvecklare och fotografer som fokuserar på att skapa högkvalitativa produktioner tillsammans med våra kunder.

 • Gonzalo Mamani
  Creative Director
  Gonzalo Mamani har arbetat för olika företag innan han insåg att de flesta företag, litet eller stort, inte använde nätet till deras fördel. Gonzalo bestämde sig för att fullfölja och kombinera hans passion för entreprenörskap och kreativitet med sina programmerings-och designkunskaper.
 • Ann-Sofie Aspling
  Grafisk Formgivare
  Ann-Sofie Aspling är en erfaren Grafisk Formgivare, Originalare och Webbdesigner med drygt 11 års erfarenhet inom bland annat: B2B, Medicinteknik, Telecom, Arkitektur, Finans och Profilering. Är sin egen produktion och projektledare och faktor. Ann-Sofie har bland annat studerat på Berghs SOC och Mediaskolan samt arbetat både på byråer och inhousebyråer.
 • Emelie Lager
  Fotograf och Bildkonstnär
  Emelie Lager är fotograf och bildkonstnär som arbetar både konstnärligt och på uppdrag, med Göteborg som bas. Sedan 2004 fotograferar hon enbart digitalt, efter att ha videofilmat och fotograferat analogt under största delen av sin uppväxt, vid sidan av omfattande måleri, teckning och musikskapande.
 • Kashyap Reddy
  Systemutvecklare
  Kashyap Reddy är en ung systemutvecklare från Indien. Han säger att han gillar Sverige även om det ibland kan bli för kallt. Något som får honom varm är att vara med och utveckla olika webbprojekt och ge kunderna nya vägar att interagera med sina kunder. Kashyap Reddy jobbar helst med PHP och MySQL.